Kelly's kerékpárok

Örömét leli a mozgásban?

Akkor egy sokoldalú sportos kerékpárra van szüksége. Univerzális kerékpárjaink bármilyen felületű úttesten megbízható partnerévé válnak, hátukon legyőzi a dombokat, sík területeket, földutakat és a szűk aszfaltutakat is. A Sport Cross Geometry vázak geometriáját úgy terveztük, hogy hosszabb útvonalakon se érezzen fáradtságot.

Nézet:
Sorrend:

A kross kerékpárok nagyon közkedveltek, mivel a használatuk univerzális, tokéletesen használható a könnyebb terepben. Néha pontatlanul  „treking" vagy  „trek kerékpárnak" nevezik.  Ez a kategória kompromisszum az országúti és a hegykerékpár között. A hegyikerékpárral szamben a kerékpáros testpozíciója  kiegyenesetteb és kénelmesebb. A kerékpár 28 hüvelykes kerekekkel szerelik, keskenyebb köpenyekkel, melyek ellenállása alacsonyabb és gyorsabb haladást biztosítanak az aszfalt utakon.
A köpenyek mintája jó tapadást biztosít a könnyebb terepben. A kross kerékpároknál már szinte sztenderdnek számít az első teleszkópos villa kisebb rugóúttal (60-75mm), mely megfelelő komfortot biztosít a könnyebb terepben. A kross kerékpárok ideálisak az aszfalt kerékpáros utakra,  könnyebb terepbe. Nehezebb terepben már a keskeny köpenyek nem biztosítják a biztos tapadást és a kerékpár biztos kezelését. A KELLYS kross kerékpárokat elsősorban lelkes kerékpárosoknak ajánljuk, akik a kirándulásait elsősorban könnyebb terepben  tervezik.

Kellys Cross trekking kerékpárok