Kelly's kerékpárok

edit

Kellys-Road-kerekpar Kellys-Road-kerekpar

A leggyorsabb kerékpározó
zöld mezére vágyik?

A Road országúti kerékpárok különleges célra szolgáló, könnyű, karcsú, és sebességre született speciális gépek. A kerékpárokat extrém teljesítményre terveztük, ezért fekete szénszálas iCAD kompozitból gyártott vázakkal szereltük fel. Tökéletesítettük az aerodinamikát és növeltük a vázak merevségét.
Kellys-Road-kerekpar
Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A szénszálas és a könnyű alumíniumötvözetű modelleket a kerékpáripar által kínált legjobb alkatrészekkel szereltük fel.

A KELLYS országúti kerékpárokat kizárólagosan kiváló minőségű utakra, és különösen sportos kerékpározásra tervezték.  A kerékpár felépítése aerodinamikai sportos üléshelyzetet, minimális légellenállást és tökéletes erőátvitelt biztosít. Az országúti  kerékpárt csak a legszükségesebb komponensekkel szerelik és a váltórendszerével nagy sebesség elérhető. Súlya a legalacsonyabb az összes típusú kerékpárok között, ez a súly 6-10 kg között mozog.
Az alacsony súlyt könnyű alumínium ötvözet alkalmazásával, a drágább modelleknél nagyon könnyű és szilárd kompozit anyag - karbon (carbon) alkalmazásával érjük el.
Az országúti kerékpárokat ezzel a KELLYS ICAD carbon vázzal sportos-versenyszerű használatra alkalmazzák, monocoque első háromszög technológia alacsony súlyt, nagy oldalirányú merevséget biztosít, emellett elnyeli a az út apró egyenletességeit. A bowdenek vezetése részből a vázon belül történik.