Kelly's kerékpárok

Ön is inkább a klasszikus kerékpárokat részesíti előnyben?

Az első hegyikerékpárok a merev vázas kerékpárok voltak,
a mai merev vázas kerékpárok - hardtailek azonban már sokkal előbbre tartanak.
A hegyikerékpárok vázának hátsó része merev - ezt a szerkezetet nevezzük Hardtailnek. A Hardtail 26" kategóriájú kerékpárok szerkezete a könnyű kormányozhatóságra és a kerékpár szilárdságára fekteti a hangsúlyt.

Nézet:
Rendelhető
Kelly's Madman 10
Kelly's Madman 10
Rendelhető
Kelly's Madman 30
Kelly's Madman 30
Sorrend:

Hegyikerékpárokat elsősorban a nehezebb terepre, aszfalt és kerékpáros utakon kívüli használatra tervezték. A kerékpárok konstrukciójánál figyelembe vették a könnyű kezelhetóséget és elsősorban a kerékpár merevségét nehéz terepen. A hegyi kerékpár kerékmérete 26 hüvelyk, merevebb abroncsokkal és elsősorban durvább mintázatú köpenyekkel rendelkezik. Ez a konstrukció stabilitást és könnyű kezelhetőséget biztosít a terepben- A váltórendszer felépítése nagy váltásiarány skálát teszi lehetővé és inkább a közepes és alacsonyabb sebességgel való kerékpározásra tervezték.
A KELLYS hegyikerékpárok fokozatok száma 24 fokozattól kezdődik (3 fokozatú lánctányér a hajtóműven x 8 fogasrerék a hátsó keréknél). A kellys hegyikerékpároknál többnyire hidraulikus tárcsafékeket használunk, melyek magas fékezési erőt képesek kifejleszteni és komfortosabb a használatuk. A komponensek és felhasznált anyagok folyamatos fejlődésével, karbon használatával, a váltó és a rugózási rendszerek tökéletesítésével a mai kerékpárok az elődjeihez képest sokkal könnyebbek és kezelhetőbbek. A top modelleknél kompozit KELLYS ICAD HT Composite vázat használunk, mely monocoque első háromszög technológiával gyártják.  A KELLYS hegyikerékpárok így a legjobb kerékpározási élményt biztosítják és nagyon népszerűek a kerékpárosok körében.

Kellys MTB kerékpárok