Hírek

OKO defektgátló folyadékok
2020.03.20

        Összefoglaló az OKO bringás programról


Az OKO a világ legrégebbi és legnagyobb gumiabroncs tömítőanyag gyártó cége.
NATO számára kifejlesztett termék.

Legnagyobb felhasználója az USA és a NATO szárazföldi csapatok, de jelentős fogyasztója az ipar a mezőgazdaság és a hobbi területek is. (pl: vontatók, traktorok, bányászat, szállítmányozás, off-road járművek, talicskák, fűnyírók, rakodó gépek valamint kerékpárok is)

Folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően kijelenthető, hogy világszínvonalú termék, amivel konkurenseit megelőzi és erős piaci pozícióit évről évre növelni tudja.


Termékek:

Új könnyebb formulájú, OKO Puncture Free Bike. 
On road/off road.

Mindennapos használat során keletkező maximum 4mm-es lyukak tömítésére alkalmas. Azonnal lezárja a sérülést, nem roncsolja az abroncsot és élettartama addig tart, amíg az abroncs el nem használódik. Csak tömlős abroncsokhoz használható! Bontatlan dobozban minőségét korlátlan ideig megőrzi. 250ml-es és 25L-es kiszerelésben  kapható.

Ár: 2.490 Ft/250ml, 55.990 Ft/25L

Az új és könnyebb OKO X-Treme Off-Road tömítő Ez a folyadék különösen alkalmas nehéz terepviszonyok során keletkező sérülések kezelésére. Azonnal lezárja a 7 mm-es lyukat is!( Ez a piacon fellehető defekttömítőknél 2x nagyobb lyukat is kitölt.) A tesztek során bebizonyosodott, hogy ezzel a folyadékkal történő javítás egész addig tart, amíg a köpeny el nem használódik. Csak tömlős abroncsokhoz használható. Bontatlan dobozban minőségét korlátlan ideig megőrzi. 

Ár: 2.990 Ft /400ml

ÚJ OKO Magic Milk. A legmodernebb eljárással készült tej állagú szintetikus latex tömítőanyag. Az átlagnál könnyebb, az állaga selymesebb és az illata sem kellemetlen. Alkalmas kisebb sérülések és maximum 3mm-es lyukak tömítésére. Más típusú szintetikus latex tömítőkkel szemben nem roncsolja a gumit. A feltöltés után nem okoz jelentős súlytöbbletet a gumiabroncsban, ezért kifejezetten alkalmas országúti kerékpárokhoz. Ideális választás tömlő nélküli abroncsokhoz! Bontatlan dobozban minőségét korlátlan ideig megőrzi. Feltöltés után 6 hónapig használható!

Ár: 2.990 Ft /250 ml

Vissza