Új jelszó kérése

Testsúly-kontroll formulák

Fő kategória >Táplálékkiegészítők >Testsúly-kontroll formulák

BiotechUsa Az L-carnitint lizin és Metionin aminosavakból szintetizálja a szervezet azért, hogy segítse a tápanyagokból energiához jutni. Számos természetes forrása mellett (avokádó, tejtermékek, vörös húsok) táplálékkiegészítő formában is elérhető.

Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Mi az L-carnitine funkciója?

Az L-carnitine a hosszú láncú zsírsavakat - mint a trigliceridek -, a sejtekbe szállítja, ahol az energia előállítása zajlik. Így hasznos segítség, ha fogyni szeretnél, hiszen a mozgás során felszabaduló zsírsavakat az l-carnitine segítségével nagyobb hatékonysággal tudod elhasználni energiaként. Így kitartóbb leszel az edzésen, később jön a fáradás és csökken a zsírpárna. Állóképességi sportoknál is kifejezetten jól jön ez. Ráadásul késlelteti az izomláz kialakulását és segíti a regenerációt. Számos betegségnél sikeresen alkalmazható, így például bizonyos keringési rendszeri betegségek esetén is.

Kinek ajánlott az L-carnitine?

Bárkinek ajánlható az L-carnitine, hiszen nagyon hasznos aminosav, így diétázóknak, fogyókúrázóknak is javasolható. Idősek, vegánok és szoptató kismamák esetén a szervezet l-carnitine termelése csökken, így számukra is kifejezetten javasolható. Akiknek izomfáradás, izomgörcsök miatt regeneráció szükséges, számukra is jól jöhet az L-carnitine.

Mennyi az ajánlott mennyiség?

1-3 gramm mennyiségű l-carnitine javasolt egy-egy edzés előtt fél-1 órával.